duminică, 14 iunie 2009

Spargem gheata!!


Primul post pe propriul blog.. WoW, azinoapte nu visam la asa ceva :)) Dar hai sa vedem despre ce este vorba... despre... sesiunea de examene... ca deh, de asta suntem acuma cu totii stresati!

Cand vine vorba de examene, parca ne trece un fior rece de-a lungul coloanei vertebrale (si va spun eu, e aiurea cand ai si probleme cu spatele :)) )

De cate ori nu ne-am dorit sa fim oriunde altundeva decat in sala de examen cu cel/cea mai aiurea prof/profa? Si de cate ori nu am vrut noi sa fi invatat pe parcursul semestrului?('Lasa ca invat data viitoare, nu mai las pe ultima suta de metri') ... Serios? Mai ce mincinosi suntem uneori, da asa suntem noi, studentii, de-a lungul semestrului 'frecam menta' spus mai pe romaneste, si in sesiune transpiram si invatam tone de materie! Deci... suntem capabili!! Foarte capabili!! Oare ce ar fi daca am fi asa si in afara sesiunii? Wow, ne-am face astronauti! Dar noi suntem modesti... vrem doar 5u.. noi stim ca putem drege si face, dar noi nu.... nu vrem 'sa furam painea profilor' (cum zicea fratele meu, ha ha ha)... vrem doar un 5... si inca un 5.. mai chinuim inca vreo 5 de 5 si gata sesiunea! Yupiiii!! Da, da pana atunci mai avem..

Asa ca.. hai fratilor!!! Mai impingem un pic vagoanele!! Stiu ca puteti... Bafta multa si spor(la copiat, comunicat, spionaj, contraspionaj, fiecare dupa ce 'sport' practica)!

SUCCES!

7 comentarii:

Anonim spunea...

sincer diana cand aud cuvantul sesiune ma gandesc la sesiunea asta si la verde si ca e f chill sesiunea de asemnea cand mai suant dimineata la 4 ca ti rau :))... eu zic sit back and enjoy se rezolva examenele

Ioana spunea...

eu zic ca si comentariul de mai sus :)) 5 ore de invatat pt OOP sunt mai mult decat suficiente :D

Baobeip spunea...

Sesiune? Nu-i greu: faci ce face tot "scolarul" in perioada de "criza" de timp (criza asta... e peste tot!). Putina inspiratie, si restul vine de la sine (doar daca nu cumva planul de-acasa nu se potriveste cu cel din târg, nu-i asa?).
Mda, nu-i deloc nostim sa fi prins cu fituica, sau alt suport:servetel, fusta, cravata, penar, palma, intre degete, etc (mai nou: palm, etc). Dar ce nu face "studiantorul" ca sa treaca examenul, nu? Unii au descoperit "cerneala simpatica" iar altii au fost luati prin surprindere de evolutia tehnologica:

http://2xtremeboom.phg.ro/xb=c353805d552cc5bf56f

Dar, cum se spune:
DON'T WORRY, BE HAPPY!

adrian 7 spunea...

Acuma sincer, n-ar fi trista viata de student daca n-ar exista sesiune! unde ar mai fi suspansul si emotia dinainte de examen si nerabdarea de a afla notele!

Baobei spunea...

Unde ar mai fi suspansul si emotia? Din pruncie, studentul e vaccinat contra acestui "virus", daca nu, ar fi mai ajuns el sa dea la fac?
Eu as spune ca nu e suspans si nici emotie, daca toti ar fi elevi model asa ca mine (lol). As spune chiar ca e vorba doar de frustrare. In sesiune, studentul isi spune: "mai am x cursuri, si nu-mi ajunge timpul", sau "la naiba, am invata tot , in afara de un curs, si chiar din acela a fost subiectul", sau "iar am facut fituici pt subiecte care nu au cazut la examen" sau "la naiba, aveam exact fituicile care trebuiau, dar am nimerit chiar in fata catedrei"
Si sincer: studentul, prin definitie este optimist, asa ca suspansul si emotia nu sunt motive de suparare! Dupa examen, studentii se-ntalnesc la o bere,iar dupa rezultate, la fel, nu? Si ce e bine pt viata studenteasca: restantele! Da, o a doua sansa oferita, nu? Daca ar fi si dupa faculta la fel...

Baobeip spunea...

Hmmm... am o intrebare pt cei care se "relaxeaza": oare 1=2?

O mica demonstratie matematica:

Fie "a" si "b" doua numere egale si diferite de zero. in cazul acesta putem spune ca:

a=b
Amplificand cu "b", avem:
a x b = b x b

Cu alte cuvinte:
ab = b²

Scazand (a²) avem:
ab - a² = b² - a²

Factorizand am putea scrie aceasta egalitate astfel:
a(b-a)=(b+a)(b-a)

Simplificand cu (b-a) aceasta egalitate devine:
a=b+a

Si deoarece "a" = "b" (din enunt), totul devine:
a=2a

iar daca simplificam cu "a" ce ramane?

1=2

Si totusi 1 nu este egal cu 2, deci unde e eroarea?

Boogie Bubble spunea...

Buna. Sa'ti traiasca blogu' ;)
Si app de sesiune ... am 2 restante ;))
Dar sa ramana intre prieteni :))

Trimiteți un comentariu